o
BB E LT s 5
BB A
B o i 555
Your Ref.:

C/FRSC
SR TR A SRR R B
IN ANY COMMUNICATION PLEASE QUOTE OUR FILE NO.

FileNo:  HQ502/141 Pt. 30
Ms Cecilia Kwei
Director, Standard Setting
Hong Kong Institute of Certified Public Accountants
37/F, Wu Chung House, 213 Queen’s Road East
L Wanchai, Hong Kong

—

Dear Ms Kwei,

INLAND REVENUE DEPARTMENT

REVENUE TOWER,
5 GLOUCESTER ROAD, WAN CHA,
HONG KONG.

M4t Web site: www.ird.gov.hk

REFHE [FBEBE R 132 BHE AR B
ALL CORRESPONDENCE SHOULD BE ADDRESSED TO:—
COMMISSIONER OF INLAND REVENUE,

G.PO. BOX 132, HONG KONG.

B
Tel. No.:

7 AH:

Fax No.:

& B
E-mail:
BEHHE
Date of Issue:

2594 5037

2511 7414

25 March 2021

IASB Request for Information
Post-implementation Review of IFRS 10, IFRS 11 and IFRS 12

Thank you for your letter dated 17 December 2020 inviting our comments on
the IASB Request for Information Post-implementation Review of IFRS 10 Consolidated
Financial Statements, IFRS 11 Joint Arrangements and IFRS 12 Disclosure of Interest in

Other Entities.

The Request for Information seeks feedback on applying IFRS 10, IFRS 11 and
IFRS 12 and on the information provided to users of financial statements. We generally
support IASB’s review of the standards, which can help assess the effects of requirements

on users of financial statements, preparers and auditors.

Insofar as tax administration is

concerned, we have no comments on the questions posed therein.

We are grateful for the opportunity to provide our comments on the Request for

Information.

IR 678(1) {5/2012)

Yours sincerely,

(Ms é&éﬁéﬁén)

for Commissioner of Inland Revenue
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The Department will use the information provided by you for tax purposes and may give some of the information to other parties authorized by law to receive it. Except where there is an exemption
provided under the Personal Data (Privacy) Ordinance, you have the right to request access to and correction of your personal data. Such request should be addressed to the Assessor.



